Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Оновлений Suzuki Swift Sport розкриває таємниці

Що пропонує своїм клієнтам компанія Suzuki у 2017 році? Саме це питання викликає найбільше занепокоєння у офіційних осіб японської марки. Більшість моделей з шильником Suzuki продається на рідному ринку, де завдяки податковому навантаженню, іноземні автомобілі коштують набагато дорожче ніж місцеві машини. Схожа ситуація спостерігається не тільки в Азійському регіоні, тому новий хетчбек почали реалізовувати виключно на головних для цієї моделі ринках.

Європейська версія Suzuki Swift Sport повинна дебютувати восени 2017 року в рамках автомобільної виставки у Франкфурті. В той же час, ключові деталі хетчбека вже відомі і ми можемо спрогнозувати хоча і не великий, але стійкий попит на оновлений Swift. У Франкфурті нам покажуть автомобіль оснащений 1,4-літровим силовим агрегатом на 140 к.с., який було запозичено від кроссовера Vitara S. Новачок обіцяє стати досить динамічним, адже маса автомобіля дорівнює 890 кг. Також, оптимістично виглядає показник середньої витрати пального. За попередніми підрахунками на кожні 100 км пробігу, хетчбек потребуватиме 6 літрів бензину.

Зовнішній вигляд Suzuki Swift Sport виконано з використанням спортивних елементів, тому ми бачимо агресивні повітрозбірники, передній сплітер, легко сплавні колеса збільшеного розміру, дифузор з подвійними патрубками вихлопної системи. В якості серійного обладнання в машині присутні системи екстреного гальмування, утримання автомобіля у полосі руху та розпізнавання знаків.

Інтер’єр в черговий раз виявився застарілим та не зовсім якісним. Ситуацію трохи рятує непогана ергономіка панелі приладів, спортивні сидіння та 7-дюймовий сенсорний монітор інформаційно-розважальної системи, яка підтримає програмне забезпечення Apple CarPlay та Android Auto.

Багате базове оснащення призвело до підняття цін на новий Swift до позначки у 20 тисяч євро. Доречи, за ці кошти конкуренти пропонують вищу якість та сучасні матеріали обробки. Водночас, робити передчасні висновки зарано, тому очікуємо на безпосереднє знайомство з новачком вже на шляхах загального користування… 

 

23.08.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Оновлений Suzuki Swift Sport розкриває таємниці

Політика конфіденційності